Surprise!

Ah, so yesterday was my birthday! And still, a few hours agoπŸ˜€

September 16th. This year is the greatest birthday ever after!!

Gimana enggak, pas lagi sibuk ngurus event PMB KMB USU, dikasih surprise sama semua panitia yang disana. Berasa ulang tahun gue dirayain sama warga KMB USU #lebay. Thanks a lot panitia yang udah bekerja di balik “pengerjaan” ini. Haha.. Speechless.. I don’t know what to say..

Setelah acara selesai, tepatnya jam 6 sore, gue pun pulang ke rumah. Di benak gue udah mulai ngebayangin yang seger-seger. Pulang rumah mandi, keramas, tidur sampai besok pagi. But Β I know I can’t ._.

Nyampe rumah dengan keadaan badan hampir jatuh ke bawah alias tepar, keringatan, penampilan acak-acakan dengan ransel yang masih menggantung di belakang punggung, masuk rumah, eh kok gelap? jeng jeng.. Ternyata mama papi dan adik gue nyiapin kue tart beserta makanan-makanan lainnya! udah dimakan ga sempat foto, cuma ada 1 foto :p

This is the sweetest birthday gift after! Biasanya ultah mah ultah aja, nothing can be so special. But this year got a total difference1πŸ˜€

Thank you, thank you everybody for the greetings, wishes, prayers, gifts, suprises!

Dan..lagi-lagi buat kroni-kroni KMB USU, thanks udah ngerjain!πŸ˜€

And nothing is more precious than the togetherness we share. ~ #izincopaskalimatj.comeskipungakmiripsemua

Ada now i have to catch my sleep so soon..!

About Fenny Wongso

Keep in touch and you'll know more.. my twitter / line / Instagram : FennyWongso Feel free to share and Leave your comments here :)

Posted on September 17, 2012, in Cerita Gue! and tagged . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. wih, selamat ulang tahun!πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: